Kobe is nog maar 28 maar ik ben ongelooflijk jaloers op de krachtige wijsheden die hij nu al heeft over de liefde en over relaties.

“In mijn wereld is alles veel romantischer. Ik leef in een droomwereld. Dus alles wat gaat over de liefde en over relaties, daar denk en praat ik graag over.” Lang leve de romantische ziel van Kobe Van Reppelen

Wat ben ik blij dat ik met hem dit gesprek mocht hebben en dat ik dit met jullie kan delen. Neem zeker de tijd voor deze episode, want deze is langer dan wat ik gewoonlijk deel. Maar net zoals Kobe doet in zijn eigen podcast, nemen we de tijd om dieper te gaan dan het alledaagse babbeltje. En daar kwam dit pareltje uit.


Origineel gepubliceerd op de Butterfly Moments-podcast: https://anchor.fm/andemay/episodes/Episode-04–Kobe-Van-Reppelen-van-De-Kobe-Show-ejqrsc

Dit bericht bekijken op Instagram

PODCAST ‘En Ze Leefden Nog Lang En Gelukkig’ met Kobe Van Reppelen van de populaire podcast reeks @dekobeshow Kobe is nog maar 28 maar ik ben ongelooflijk jaloers op de krachtige wijsheden die hij nu al heeft over de liefde en over relaties. “In mijn wereld is alles veel romantischer. Ik leef in een droomwereld. Dus alles wat gaat over de liefde en over relaties, daar denk en praat ik graag over.” Lang leve de romantische ziel van Kobe Van Reppelen Wat ben ik blij dat ik met hem dit gesprek mocht hebben en dat ik dit met jullie kan delen. Neem zeker de tijd voor deze episode, want deze is langer dan wat ik gewoonlijk deel. Maar net zoals Kobe doet in zijn eigen podcast, nemen we de tijd om dieper te gaan dan het alledaagse babbeltje. En daar kwam dit pareltje uit. https://open.spotify.com/episode/6MCYhEW8OwEFOlYAK0SjgO?si=Xw5V96ZtSMKkAbmUwvfaug #podcast #dekobeshow #liefde #kobevanreppelen #enzeleefdennoglangengelukkig

Een bericht gedeeld door Butterfly Moments | Belevingen (@butterflymoments.be) op

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *