#171 – Te gast bij Butterfly Moments

Kobe is nog maar 28 maar ik ben ongelooflijk jaloers op de krachtige wijsheden die hij nu al heeft over de liefde en over relaties.

“In mijn wereld is alles veel romantischer. Ik leef in een droomwereld. Dus alles wat gaat over de liefde en over relaties, daar denk en praat ik graag over.” Lang leve de romantische ziel van Kobe Van Reppelen

Wat ben ik blij dat ik met hem dit gesprek mocht hebben en dat ik dit met jullie kan delen. Neem zeker de tijd voor deze episode, want deze is langer dan wat ik gewoonlijk deel. Maar net zoals Kobe doet in zijn eigen podcast, nemen we de tijd om dieper te gaan dan het alledaagse babbeltje. En daar kwam dit pareltje uit.


Origineel gepubliceerd op de Butterfly Moments-podcast: https://anchor.fm/andemay/episodes/Episode-04–Kobe-Van-Reppelen-van-De-Kobe-Show-ejqrsc

Dit bericht bekijken op Instagram

PODCAST ‘En Ze Leefden Nog Lang En Gelukkig’ met Kobe Van Reppelen van de populaire podcast reeks @dekobeshow Kobe is nog maar 28 maar ik ben ongelooflijk jaloers op de krachtige wijsheden die hij nu al heeft over de liefde en over relaties. “In mijn wereld is alles veel romantischer. Ik leef in een droomwereld. Dus alles wat gaat over de liefde en over relaties, daar denk en praat ik graag over.” Lang leve de romantische ziel van Kobe Van Reppelen Wat ben ik blij dat ik met hem dit gesprek mocht hebben en dat ik dit met jullie kan delen. Neem zeker de tijd voor deze episode, want deze is langer dan wat ik gewoonlijk deel. Maar net zoals Kobe doet in zijn eigen podcast, nemen we de tijd om dieper te gaan dan het alledaagse babbeltje. En daar kwam dit pareltje uit. https://open.spotify.com/episode/6MCYhEW8OwEFOlYAK0SjgO?si=Xw5V96ZtSMKkAbmUwvfaug #podcast #dekobeshow #liefde #kobevanreppelen #enzeleefdennoglangengelukkig

Een bericht gedeeld door Butterfly Moments | Belevingen (@butterflymoments.be) op


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Nieuwsbrief

Ik houd van long form, ook in geschrift, en zal je op vaste doch onregelmatige tijdstippen een blik achter de schermen geven, een aankondiging of twee doen, en met zekerheid over de onzekere toekomst spreken.

Steun de Kobe Show

Een podcast luisteren kan gratis, maar eentje maken is dat helaas niet. Met (uw) hulp kan ik op lange termijn blijven praten. Meer weten?

“Sinds halfweg vorig jaar volg ik met stip het podcast kanaal van Kobe Van Reppelen. In onze huidige maatschappij van vluchtige media, citaten en memes, gaat hij er lijnrecht tegenin met lange, rustige, diepgaande babbels. En dit met personen van divers pluimage. Zoals je kan zien zit hij ondertussen al aan meer dan 100 gesprekken die hij opnam, met zowel bekende (Davy Kestens, Dirk De Wachter, Xavier Taverne, Noël Slangen, Herman Brusselmans, Alexander De Croo, …) als onbekende mensen, die telkens een mooi levensverhaal weten te vertellen.

Hoewel Kobe een behoorlijk jonge gast is (28), vind ik het fantastisch hoe hij die gesprekken voert, boeiend houdt en steeds de juiste vragen stelt. Hij heeft de kunst om op de belangrijkste gebeurtenissen in de levens van z’n gesprekpartners in te pikken, goeie vragen te stellen en daar een schitterend gesprek rond te voeren; wat als luisteraar aanvoelt alsof je zelf het gesprek meevoert. Als de tijd het u eens toelaat, pik er zeker eens een babbel uit met een persoon die u interessant lijkt en beluister eens een podcast van hem. Ik ben ervan overtuigd dat je snel zal voelen wat ik bedoel.” 

– Gilles Deplancke