Dewi Van De Vyver is CEO bij FlowPilots. Ze werd dit jaar ICT Woman of the Year 2020.

Als je geniet van gesprekken zoals deze, abonneer je dan op YouTube, geef een recensie op Apple Podcasts, abonneer op Spotify, of volg me op Instagram @dekobeshow of Twitter, @kobevanreppelen. Een podcast luisteren kan gratis, maar het maken is dat niet. Als je waarde in de gesprekken vindt, overweeg dan om bij te dragen via kobe.show/steun. Zoals altijd, dank je om te luisteren, en tot gauw.

Comments (2)
 1. Beste Kobe,

  Hoe zal ik het zeggen, ik hou van je podcast, niet dat ik er altijd in de mood voor ben, maar toch als alles samenkomt (zin om te luisteren, onderwerp, (onverwachte) gast. Het is altijd een ervaring. Ik loop wat achter, maar ben nu de aflevering met Dewi Van De Vyver aan het luisteren.
  Nooit gedacht dat een podcast zo’n impact zou hebben op mijn persoonlijke leven (zeg dit ook maar aan Dewi).
  Ook de aflevering met Andries van Welcome to the AA in mijn top 10 van favoriete podcasts.
  Ik hoop dat je nog lang zo verder doet.

  Groeten,

  Michaƫl Ickx

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *